Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Много е постна! Къде са киселите краставички, а брокулите? И това сирене(козе, овче, краве, топено, чедър или пък моцарела)? Малко пояснение няма да е излишно когато пишете рецепта!
13.12.2018 22:14
8
Дидо
Дидо
Рецептата изглежда обещаващо, но все ми е на акъла, че картофите трябва да се поварят малко преди да се сложат във фурната. За 30-40 минути без грам вода ще си останат сурови - от личен опит го знам и съм мъж, да се има на предвид!
14.02.2016 21:22
48
3
1
Анонимен
Анонимен
Вярно е.първия път станаха сурови.малко трябва да се поварят предварително
07.02.2024 22:09
никнай
никнай
Сирене, сметана, кашкавал!?
Започва като плакия минава през опит за някакъв крем с яйца сметана и брашно а завършва като някакъв вид объркана мусака по гръцки.
29.01.2016 03:54
7
3
Гери
Гери
Аз пък сварих картофите и ги рендосах, олиото замени с масло.много вкусна стана
26.08.2015 19:28
9
4
Doni
Doni
Az pak slojih voda kolkoto da pokrie kartofite i kogato bqha gotovi togava slojih zalivkata.Izlishno e da svarqvate kartofite predvaritelno!
07.05.2015 16:17
8
пспь
пспь
ехо хора„ сварете картофите предварително до полуготовност и тогава се получава рецептата „
28.11.2013 16:05
25
1
radoslaw
radoslaw
кръгли нули сте само да отбележа жени а от готвене не разбирате грам :)
28.11.2013 15:20
8
14
mimi
mimi
рецептата ви е пален провал с това брашно,тутманик с картофи
18.09.2013 19:23
4
3
татко
татко
замириса ми на фалшива мусака
27.08.2013 13:34
1
2
мхм
мхм
Картофите трябва да се запекат до златисто преди заливката.
18.08.2013 13:14
2
рОЛна
рОЛна
Картофите трябват да се сварят преди да се сложат в фурната.
13.06.2013 14:25
19
2