Аз пъ им слагам сол, захар, оцет и две амфетаминчета и стават най-добри)
10.12.2023 23:29
Анонимен
Какви буркани колко литра????
16.08.2022 21:29
1
1
Анонимен
10
16.05.2023 18:22
1
Анонимен
За какъв буркан е рецептата?
11.08.2022 09:47
1
хриса
който обича люто на дъното на буркана сипете оцет до ръбчето след това наслагайте чушлета от бялата топчеста шипка и отгоре заредете краставичките и в/у тях 1 средна главичка лук разцепена на 4,ч.пипер,бахар,копър и малко синапено семе,1равна с.л сол,1с.л с връх захар вода да покрие всичко.Затварям ги със стегната найлонова капачка и ги зареждам на северната тераса да са на светло и хладно но не на слънце.През 2-3 дена ги разтръсквам леко да се разбие маринатата.Забравих ако имам ракия слагам по 1 с.л ако не по 2аспирина.
07.09.2013 11:56
5
5
Дария
1-2 минути според мен са твърде малко..към 8-10 мисля
23.08.2012 16:16
2
4
КЪНЧО ПУ***ДЕРОВ
10 МИНУТИ.... ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО МНОГО. 1-2 МИНУТИ Е ДОСТАТЪЧО САМО ДА СЕ ВАКУМИРА КАПАЧКАТА. ЗА 10 МИНУТИ СТАВАТ МЕКИ КАТО... :) И НЕПРИЯТНИ ЗА ЯДЕНЕ. ПОХАБЯВАТЕ МАТЕРИАЛ ВРЕМЕ И ТРУД... :)
22.08.2012 19:41
19
4
еъи
Слагам 1 с.л сол,
1 ч.л. захар,
ври само 1-2 мин.
08.09.2010 16:09
4
2
sani4ka
Много са хубави и без да се варят. Оцет до пъстрото на буркана, 1 с.л. равна сол, 1.5 с.л захар, 2 асперина, копър, лук, черен пипер и студена вода и до вечерта са си сменили цвета.
07.09.2010 15:55
8
1
volkan1
Аз ги варя докато станат камофлажни около 4-5 минутки.
28.08.2010 09:12
4
1
rumen
Кисели краставички обичам само с нашенска гроздова. Супер е, опитайте. Наздраве.
11.08.2010 18:14
3
надя
10 мин. наистина е много, достатъчно е 5 мин.
26.07.2010 21:37
3
desislava
Аз не ги варя. Заливам ги с вряла вода с 4 аспиринчета, затварям ги добре, обръщам буркана с капачката на долу. И така няколко дни и краставичките са твърди и хрупкави.
12.01.2010 01:15
3
1
Ани
10 минути е ужасно много. Най - много 1,5 мин.
11.09.2009 21:18
4
1
Р.Р.
От години ги варя 1 / една / минута и остават хрупкави 18 месеца.
1 ч.л. захар,
ври само 1-2 мин.