Тази рецепта коментираха

Анонимен
Тео
Тео
нищо не разбрах за вкуса на рецептата, но за боба неясно няма. Коментарите ми напомнят на вица за краставицата.
24.11.2013 16:04
Eli
Eli
Не е засдължително да е боб, аз използвам морска сол. В крайна сметка, трябва да е нещо с голяма плътност (маса), за да не се надигне тестото. А като е зьрнесто, е по-лесно за разпределяне.
21.08.2013 23:10
тинчи
тинчи
Ако не боб, се слага морска сол и това се прави с единствена цел тестото да не се надигне при печене.Върху тестото се поставя ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ С НЕЩО ПО-ТЕЖИЧКО (е домакините са измислили боб или морска сол, която можете да ползвате многократно с тази цел)
21.08.2013 22:16
1
Методий
Методий
хахаха:)) Ема, ако тръгнеш да го правиш киша, да не вземеш да изядеш печения боб върху платката - той се хвърля!
10.04.2012 10:03
Ема
Ема
Какви заведения искате да кажете? Истина е за боба, че е набухвател- при боб чорбата например бобът е една от най- добрите съставки на манджата / освен чорбата де/.
09.04.2012 19:28
меси
меси
бобът от десетилетия се използва за подобни тестени платки, за да притиска и да не се надува при печене. Ако имахте поне малко усет, щяхте да разберете. Моля, не коментирайте по този начин, защото единственото, което постигате е да се изявите като обсолютни кулинарни инвалиди. Ема, за теб има специални заведения с професионални грижи!
06.04.2012 09:33

Последно коментирани от категорията

Бърз бъркан тутманикТутманикБърз бъркан тутманик32
Емилия ЯнкуловаЕмилия Янкулова2k3k895
Торта с празСолена ТортаТорта с праз13
Севда АндрееваСевда Андреева1k717929