Тази рецепта коментираха

Анонимен
Тео
Тео
нищо не разбрах за вкуса на рецептата, но за боба неясно няма. Коментарите ми напомнят на вица за краставицата.
24.11.2013 16:04
Eli
Eli
Не е засдължително да е боб, аз използвам морска сол. В крайна сметка, трябва да е нещо с голяма плътност (маса), за да не се надигне тестото. А като е зьрнесто, е по-лесно за разпределяне.
21.08.2013 23:10
тинчи
тинчи
Ако не боб, се слага морска сол и това се прави с единствена цел тестото да не се надигне при печене.Върху тестото се поставя ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ С НЕЩО ПО-ТЕЖИЧКО (е домакините са измислили боб или морска сол, която можете да ползвате многократно с тази цел)
21.08.2013 22:16
1
Методий
Методий
хахаха:)) Ема, ако тръгнеш да го правиш киша, да не вземеш да изядеш печения боб върху платката - той се хвърля!
10.04.2012 10:03
Ема
Ема
Какви заведения искате да кажете? Истина е за боба, че е набухвател- при боб чорбата например бобът е една от най- добрите съставки на манджата / освен чорбата де/.
09.04.2012 19:28
меси
меси
бобът от десетилетия се използва за подобни тестени платки, за да притиска и да не се надува при печене. Ако имахте поне малко усет, щяхте да разберете. Моля, не коментирайте по този начин, защото единственото, което постигате е да се изявите като обсолютни кулинарни инвалиди. Ема, за теб има специални заведения с професионални грижи!
06.04.2012 09:33
Ема
Ема
Валентина, мисля, че те след като са отделени се връщат отново в хладилника за друга манджа.
Мечен, всяко домакинство трябва да има нужни традиционни български подправки- Ропотамски боб, аспержи, Рататуй на кубчета, бананови стърготини, Мартинински скариди. Не знам какво се възмущавате при положение, че бобът се използва вместо бакпулвер; няма нужда от сарказъм, по- добре не четете и коментирайте, аман от негативни хора.
06.04.2012 06:11
Мечен
Мечен
"Покрийте тестото с фолио и поръсете с малко боб..."
Сега пък и боб! Моля, пишете всички нужни продукти още в началото, защото само обърквате хората. Да не вземе накрая и глиган да ми трябва.
05.04.2012 22:03
сирма
сирма
май яйцата и отделелната сметана се разбиват със соса в последствие
05.04.2012 12:03
Valentina
Valentina
Бих искала да го направя следващия вторник,но не разбрах всичко...Като се направи бешамела къде отиват 3-те яйца и какво се случва с 50-те мл отделена сметана.Много бих се радвала, ако някой ми отговори.
04.04.2012 18:05

Последно коментирани от категорията