Тази рецепта коментираха

Галин Железов
Галин Железов
06.01.2019 11:26
Байганети също ги наричат ! Пък с кашкавал направо са супер вкусни !
0
0
Мария Жекова
Мария Жекова
05.12.2018 14:56
Благодаря за прекрасната рецапта. Панировката е мека и пухкава.
2
0
Яница Николова
Яница Николова
05.06.2018 17:19
Вкусотия!
1
1
cvetelina
cvetelina
29.11.2013 13:11
защото не пише че трябва да има и сода за хляб
6
0
Нели
Нели
20.09.2013 19:31
Това си е класическа панировка пат-а-фри, с която се панира почти всичко. Много е добра.
8
2
Галя
Галя
13.01.2013 18:22
Като цяло станаха добре, само че не разбрах защо не се надуха така както на снимката?
1
0
Галин Железов
Тази паста не се приготвя лесно ! Трябва доста практика ! Вероятно белтъците не са разбити достатъчно , отделно без миксер не може да разбиеш белтъците достатъчно ! После кашата и белтъците се объркват заедно много нежно с ръце и така ! Ако белтъците не държат гъстота на пяна , няма как да се надуят сиренцата ! Ако имаш въпроси , моля , ще отговоря ! Успех !
1
0