Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Невена
Невена
Много добра рецепта! Поздравления! И аз добавих брашно, поради което ми се рони малко.. Доверете се на рецептата! :) И глазурата се получи прекрасно!
23.02.2013 09:53
1
нанси
нанси
великолепен е ,поздравления !и мерси за рецептата,и на мен ми се рони малко но грешката е моя ,нетрябваше да добавям брашно :) и препоръчвам да се удвой глазурата ;)
22.02.2013 00:54
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Забравих да напиша, че се пече около 40-ина минути максимум (проверявайте с клечка), за да не стане сух сладкиша.
16.04.2012 00:36
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Днес направих сладкиша, но с маргарин вместо масло.Малко увеличих брашното, защото ми се стори много течна сместа (все пак в маргарина има вода). Стана много вкусно, има силен аромат на какао, каквато е и целта, де :) Аз изчаках и глазурата, и сладкиша да изстинат, за да ги смеся- иначе глазурата е много течна. Много добре ми се получи :)
16.04.2012 00:35
Mariq
Mariq
Пламене, пекли сте много дълго тестото затова е станало ронливо.
23.01.2012 01:10
пламен
пламен
тестото става ронливо и трошливо
23.01.2012 00:08