Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
По време на великденския пост правих няколко пъти тази рецепта и се получава страшно вкусно зеле. Мога само да я препоръчам
25.04.2023 11:38
1
1
Драгостина Драганова
Драгостина Драганова
Пропуснах да напиша -добавете към продуктите около литър и половина вода.Прясното зеле с домати се пече до мазнина.
14.03.2012 13:09
2
2
Драгостина  Драганова
Драгостина Драганова
Ако всичките тези продукти се изпекат във фурна без да се варят предварително и се бърка зелето периодично то резултата повярвайте е фантастичен


14.03.2012 11:50
11
2
Мартин
Мартин
Ще се пробвам, мерси.
20.01.2012 12:12