Тази рецепта коментираха

Анонимен
Цветозар
Цветозар
Много вкусна рибата ,аз малко по различно е направих от гледна точка ,че я разтворих като книга и после я разделих на две ,като две вратни пържоли стана от риба :P. Много вкусно благодаря за рецептата : )
20.11.2016 19:30
димитро88
димитро88
ами сега .....каква е рибата нямавремеее
24.07.2015 15:19
1
123
123
като става въпрос за снимката - освен че не е паламуд не е и изчистена от глави и опашки както пише в рецептата
28.11.2012 21:28
2
1
Покажи всички подкоментари
фвефвегфер
фвефвегфер
рибата е лефер
28.11.2012 20:38
1
1
ант
ант
рибата на снимката не е паламуд
03.10.2012 20:24
6