Тази рецепта коментираха

Анонимен
Neli Pavlova
Neli Pavlova
Браво всичко е чудесно
28.06.2020 16:19
Анонимен Готвач
Анонимен Готвач
страхотно ястие
смятам че е добър избор за нещо вкусно и сравнително лесно
25.01.2016 19:27
Веско Ангелов
Веско Ангелов
Рецептата е много добра!
Браво!
24.04.2015 15:33
1
Веселина Стоянова
Веселина Стоянова
Класика! Страхотна рецепта! Аз варя месото в обикновена тенджера, слагам 2 зрънца бахар вместо дафинов лист и добавям и малко вино за вкус. Слагам вода 2.5 към 1 спрямо ориза, просто го предпочитам по-твърд.
31.01.2015 21:06
2
Нина
Нина
Моля за малко информация :) Ако предварителното сваряване на месото е в обикновена тенджера, а не под налягане, колко време трябва да стои на котлона? До почти пълна готовност ли?
13.01.2015 11:57
1
2
1
чочо
чочо
Толкова, че да пада от костите.
13.01.2015 12:17
1
ГОГО
ГОГО
Много вкусно и една бутилка вино обърнах
07.01.2015 11:00
3
Ники
Ники
Превъзходно!

Вместо чубрица, замених с джоджен.
20.06.2014 10:16
2
Росен Христов
Росен Христов
Става отлично. Аз добавям кило гъби докато ориза попива бульона и става мехлем.
22.02.2014 14:43
Сашо
Сашо
Изпробвах рецептата и мога да кажа,че се получи много вкусно ястие.Кратка точна и ясна рецепта и прекрасен резултат.Не ми допадат сложните за приготвяне ястия които отнемат много време.
29.11.2013 11:27
11
2
Мира
Мира
Направих ориза вчера, но може би защото печката ми не беше добра не се получи така, както исках, но пък за сметка на това мъжа ми много го хареса. Повече и от този на майка му :))) Спазих всички проддукти, без дафиновия лист, тък като нямах, и сложих по-малко месо, но без кокал. Определено пак ще пробвам.
17.06.2013 09:21
3
Иван
Иван
Рецептата е перфектна
24.04.2013 21:00
Бай Ганьо
Бай Ганьо
аз добавих,зел бульон,пиперка,сминдух,получи се перфектно
08.08.2012 16:24
Лина
Лина
Много ми хареса рецептата, получи се много голяма вкусотия. Аз добавих соев сос и мъничко джинджифил, след което започнах да пека:)
09.04.2012 14:55