Тази рецепта коментираха

Коментари (12)

Изпрати
Анонимен Готвач
Анонимен Готвач
25.01.2016 19:27
страхотно ястие
смятам че е добър избор за нещо вкусно и сравнително лесно
0
0
Веско Ангелов
Рецептата е много добра!
Браво!
0
1
Веселина Стоянова
Веселина Стоянова
31.01.2015 21:06
Класика! Страхотна рецепта! Аз варя месото в обикновена тенджера, слагам 2 зрънца бахар вместо дафинов лист и добавям и малко вино за вкус. Слагам вода 2.5 към 1 спрямо ориза, просто го предпочитам по-твърд.
2
0
Нина
Нина
13.01.2015 11:57
Моля за малко информация :) Ако предварителното сваряване на месото е в обикновена тенджера, а не под налягане, колко време трябва да стои на котлона? До почти пълна готовност ли?
0
2
чочо
чочо
13.01.2015 12:17
Толкова, че да пада от костите.
1
0
ГОГО
ГОГО
07.01.2015 11:00
Много вкусно и една бутилка вино обърнах
3
0
Ники
Ники
20.06.2014 10:16
Превъзходно!

Вместо чубрица, замених с джоджен.
2
0