Каква е тази рецепта, как яйцата разбити с брашното и какво ще стане - нищо. Разбиваш яйцата и към тях млякото, както за крем карамел и тогава разбиваш 6-7 лъж.брашно в малко студено мляко и прибавяш към млякото с яйцата и след като клокне на котлона да се сгъсти, крема е готов и след като го свалиш може малко краве масло
13.03.2014 16:06
11
3
ванити
стана чудесно кремче
01.08.2013 12:33
3
3
Янка
Аз го приготвям със повече яйца,на един литър мляко 5-6 яйца.
01.08.2013 08:43
2
Дани
Да, аз също го правя, като № 2.Става невероятно пукав и лек.Така съм го научила от баба ми и майка ми.
31.07.2013 11:29
1
Дани-Перник
Аз го правя, като разбивам отделно белтъците отделно. След като приготвя крема, го свалям от котлона, отгоре слагам парче масло, за да не хване коричка и като се поизстуди добавям постепенно белтъците. Крема става по-пухкав.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията