Тази рецепта коментираха

Анонимен
Gergana Georgieva
Gergana Georgieva
Здравейте , и аз правя фета с мед, но по друг начин. Фини точени кори за баница намазвам със зехтин и слагам плочката сирене на около 10см от тесния край на кората, завивам фетата и отстрани къде остава кора я прегъваме едното отгоре другото отдолу и пържа във загрята мазнина до златисто. След това поръсвам със мед и черен сусам
01.12.2018 13:24
1
Деян
Деян
Ти го ядеш, а не се лекуваш с него, жено!
15.07.2014 09:40
17
2
Мая
Мая
Е как ще печеш мед, убиваш му всички лечебни свойства ?
11.04.2014 21:12
3
1
1
Ива
Ива
хахахах,абсолютно..то по принцип всичко вкусно не е е задължително полезно...всеки решава какво да яде
06.04.2015 14:05
3