знаете ли нищо общо няма тази сметана за истинският крем за еклери...хаха
19.02.2014 17:16
5
1
Ани
Кремът наистина е страхотен.Аз вместо брашно използвам нишесте ванилия,а в прясното мляко настъргвам кората на един портокал.
09.12.2013 22:13
8
дида
вместо сметана аз разбивам белтъците на сняг и ги прибавям с внимателно бъркане към вече готовия крем
15.08.2013 17:15
16
1
Нели
Пламена, не всички са родени научени като вас. Има момичета, чиито първи стъпки в кулинарията започват от готварските сайтове и с тях трябва да бъдем търпеливи, а и защо не и учтиви. Ако имате отговор на въпроса, много по-малко "идиотски" би изглеждал отговора Ви без обиди!
13.08.2013 16:29
29
2
kaka
вкусно !!!
11.08.2013 10:01
2
Пламена
Защо задавате идиотски въпроси . Кое ви кара да мислите че някой ще сложи готварска сметана в рецепта за десертен крем + сметаната трябва да е предварително разбита на сняг и да се прибави с много внимателно ръчно бъркане не с миксер за да стане крема пухкав!
11.08.2013 09:55
2
12
4
женя
......а може и да не е предварително разбита,за да се сложи в крем,може и да е течна и участва в крема!
19.01.2016 22:17
1
Кремена
Това което пишеш нее сьвсем вярно.Оригиналната рецепта на крема пастичера с който се пьлнят и еклери е измислен в Италия,и там се право с равно количество мляко и сметана..дори вьв Франция се приготвя по този начин.
Ето десертен крем с готварска сметана