Аз прибрах тестото в хладилник и сутринта ги направих, вкусни са
30.01.2016 17:24
1
1
Ivo
За да бухне не трябва да е в хладилника
05.07.2016 14:22
ivan nikolov
super !!!
25.01.2016 13:20
1
3
SATEEN
Много хубава рецепта. Точно тези мекичета търсех от много време и експериментирах какви ли не теста. Аз направих 1/3 от сместа и излязоха 12 големи и много, много вкусни мекици. Благодаря!
01.02.2015 12:57
9
сеси
Мекиците са страхотни.Освен традиционната форма аз правя и гевречета,които ръся с пудра захар така с едно тесто имам за сладко и сирене,кашкавал.Кой с каквото ги обича
08.07.2014 10:01
1
3
знаещ
Мая, сода, оцет ... какво ли няма вътре!
Брашното е много и мекиците са хлебни.
За хрупкави и меки МЕКИци:
2 ч. брашно
1 ч. вода
мая
Повече не им трябва.
23.06.2014 03:27
12
6
3
Ivo
Вместо вода -прясно мляко
05.07.2016 14:24
1
Зиния
Никой псвен Вас не им казва,че са хлебни и не знам си какви още,много са хубави
30.12.2014 20:14
2
Роси
На същото мнение съм.
22.07.2014 06:32
Алекс
А дали тестото може да преседи една нощ в хладилник, и да се пържи на другата сутрин? :)
07.05.2014 13:00
2
2
2
Ivo
В хладилника не набухват
Ако са престояли в хладилника , на другия ден поне час в топло помещение.
05.07.2016 14:27
2
SATEEN
Да, получава се. Аз точно така ги направих и станаха невероятни
01.02.2015 12:59
Мариела
ще ги опитаме непременно ;)
12.12.2013 08:59
2
3
Тони
Много сполучлива рецепта,страхотни мекици станаха,всички ги харесахме.
01.12.2013 13:03
2
1
Sisi
Днес ги направих, станаха невероятни! Цялото семейство много ги харесахме! Благодаря за хубавата рецепта, вече все така ще ги правя!
19.11.2013 22:18
1
Нели
На тези мекици аз им казвам "Русенски", защото научих рецептата от една съседка от Русе , но няма значение какво е името , а съдържанието, защото те са страхотни. От 20 г. ги правя, опитайте ще останете очаровани от мекиците !
02.09.2013 22:43
4
mimi
Сега втасваме ..след това ще напиша как са.....
22.06.2013 10:42
тони димитрова
и аз ги правих-страхотни са,който стане рано той ще ги яде,за другите само айрян.
15.05.2013 15:38
iveta
И при мен станаха страхотни...много добра рецепта!
29.03.2013 15:01
1
vladimir Petrovski
Такива родопски мекици съм имал възможност да пробвам през далечната 1989 година , когато бях на почивка в Пампорово.Много ми харесаха.
18.03.2013 14:42
1
Петър Иванов
Много добре ми се получиха, само брашното, което ползвах, беше малко по-малко (около килограм).
3-та рецепта от този сайт ми се получава, много съм доволен!
Брашното е много и мекиците са хлебни.
За хрупкави и меки МЕКИци:
2 ч. брашно
1 ч. вода
мая
Повече не им трябва.
Ако са престояли в хладилника , на другия ден поне час в топло помещение.
3-та рецепта от този сайт ми се получава, много съм доволен!