Тази рецепта коментираха

Анонимен
Моника
Моника
Аз прибрах тестото в хладилник и сутринта ги направих, вкусни са
30.01.2016 17:24
1
1
Покажи всички подкоментари
ivan nikolov
ivan nikolov
super !!!
25.01.2016 13:20
1
3
SATEEN
SATEEN
Много хубава рецепта. Точно тези мекичета търсех от много време и експериментирах какви ли не теста. Аз направих 1/3 от сместа и излязоха 12 големи и много, много вкусни мекици. Благодаря!
01.02.2015 12:57
8
сеси
сеси
Мекиците са страхотни.Освен традиционната форма аз правя и гевречета,които ръся с пудра захар така с едно тесто имам за сладко и сирене,кашкавал.Кой с каквото ги обича
08.07.2014 10:01
1
3
знаещ
знаещ
Мая, сода, оцет ... какво ли няма вътре!
Брашното е много и мекиците са хлебни.
За хрупкави и меки МЕКИци:

2 ч. брашно
1 ч. вода
мая

Повече не им трябва.
23.06.2014 03:27
9
2
3
Покажи всички подкоментари
Алекс
Алекс
А дали тестото може да преседи една нощ в хладилник, и да се пържи на другата сутрин? :)
07.05.2014 13:00
1
1
2
Покажи всички подкоментари
Мариела
Мариела
ще ги опитаме непременно ;)
12.12.2013 08:59
2
3
Тони
Тони
Много сполучлива рецепта,страхотни мекици станаха,всички ги харесахме.
01.12.2013 13:03
2
1
Sisi
Sisi
Днес ги направих, станаха невероятни! Цялото семейство много ги харесахме! Благодаря за хубавата рецепта, вече все така ще ги правя!
19.11.2013 22:18
Нели
Нели
На тези мекици аз им казвам "Русенски", защото научих рецептата от една съседка от Русе , но няма значение какво е името , а съдържанието, защото те са страхотни. От 20 г. ги правя, опитайте ще останете очаровани от мекиците !
02.09.2013 22:43
3
mimi
mimi
Сега втасваме ..след това ще напиша как са.....
22.06.2013 10:42
тони димитрова
тони димитрова
и аз ги правих-страхотни са,който стане рано той ще ги яде,за другите само айрян.
15.05.2013 15:38
iveta
iveta
И при мен станаха страхотни...много добра рецепта!
29.03.2013 15:01
vladimir Petrovski
vladimir Petrovski
Такива родопски мекици съм имал възможност да пробвам през далечната 1989 година , когато бях на почивка в Пампорово.Много ми харесаха.
18.03.2013 14:42
Петър Иванов
Петър Иванов
Много добре ми се получиха, само брашното, което ползвах, беше малко по-малко (около килограм).
3-та рецепта от този сайт ми се получава, много съм доволен!
12.01.2013 13:01

Последно коментирани от категорията