Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Kat Deer
Kat Deer
За първи път я правя. Баба я правеше на времето. Виках и "Рошара лютеница". Ще чакам да се стерилизират бурканите и като истинат ще отворя един, че нямам търпение да я пробвам.
10.09.2020 15:54
Ив
Ив
Страхотна лютеница! Всяка година я правя, а децата я обожават. Само, че не изварявам пипера, а директно в бурканите и стерилизирам.
30.05.2014 09:04
кака пена
кака пена
бе вие не сте в ред, "големата рецепта"
28.05.2014 15:13
иви
иви
Рецептата е супер а българския куца почти на цяла България да не ти пука
10.12.2011 20:03
1
3
Nataliq Koleva
Nataliq Koleva
Много съм доволна, че се публикуват рецепти в Интернет. Така хората ще научат нещо ново.
29.08.2011 09:26
1
мими
мими
Абе това да не е урок по български език, чети рецептата и си я пробвай.
06.08.2011 00:55
1
redguy
redguy
То рецептата добре, ама българският ни куца. Стържим - стържем (правилно), стерелизираме - стерилизираме (правилно). Не, че има разлика за крайния вкус.
02.08.2011 19:45