Много вкусна рецепта. Получи се прекрасен резултат.
20.02.2020 17:52
Албена
Каква фурна ? Хората са го казали просто взимате един по голям и дълбок тиган,аз се го купих преди няколко месеца на примоция от голям столичен магазин,после си купих и от тези капаци с дупките по тях пак на примоция. Та ,в него сипвате олиото,слагате да се запържи лука и като поомекне го изваждате, след което слагате месото да се запържи мноооого добре! След това изваждате месото и го слагате в тенджерата под налягане с 500мл. вода 1 по голям морков, червен пипер,сол,чубрица,целина и го варите 30 мин. След което в онзи дълбок тиган нареждате месото,/вече сварено / ,гъбите , лука , и слагате водата/аз я прецеждам / от вареното месо и започвате да варите ,след около 15 минути прибавяте доматите , и картофите / моите домати са стерилизирани от мен /прибавяте една щипка чубрица ,две щипки целина, парченце сушена чушка /вместо червен пипер/,черен пипер и сол Варих го докато се свариха картофите накрая прибавих нарязания сварен морков и поръсих с копър ,поради липсата на магданоз!
22.09.2016 15:14
1
2
Албена
Яденето се получи великолепно! Единственото нещо което промених е че го поръсих с копър ,тъй като нямах магданоз!
22.09.2016 15:04
1
ivan
Слага се месето запържва се добавя се лукът с морковите докато омектнат морковите се добавят гъбите след като омекнат се добавя доматито и картофите овкусява се и воала много вкусно
25.10.2012 13:50
2
2
Astarte
анжела, много съм съгласна с теб! За първи път ли готвят? Може и да е така:)
20.08.2012 13:14
1
анжела
Тези коментари са дадени от хора които си нямат и понятие от готвене.Незнам мъжете Ви на ресторант ли ядат ,не затжаряте компютъра ,че не знаете какво сте сготвили!!!
11.12.2011 14:10
1
az
А с картофите какво се случва????
23.11.2011 15:21
....
@Лили
домати - 2 броя.
22.09.2011 18:49
ETI
Пробвах. Картофите ги сложих след гъбите и запекох на фурна. Страхотно е.
11.09.2011 17:09
.........
Само картофите не се знае кога се слагат.
22.06.2011 16:05
Лили
А настърганите домати какво количество са ? Наистина има пропуски, иначе изглежда вкусно на снимката.
16.06.2011 14:26
bobinka
Рецептата е добра, но има пропуски.
14.06.2011 19:11
1
1
Жерар филип
не ми остроумничи ами кажи кви са пропуските???... и колко време е във фурната и при какви градуси...
Благодаря за рецептата ;)
домати - 2 броя.