Не се хващайте на 30 минути,освен ако не желаете да стоите над 2 часа на котлона! Аз го накиснах 1 час и 10 минути,отне ми 2 часа да уври!
Иначе рецептата е страхотна!
19.02.2018 21:17
2
1
Ваня Георгиева
Аз също варих ориза около 45 минути, бавно увира но е вкусен.
19.02.2018 22:45
1
батман
а какво количество е гъберния бульон?
02.09.2017 22:12
нели
и аз ще пробвам тази рецепта -много елегантна
22.06.2014 09:37
3
Ценка
Интересна рецепта!Точно това, което търся. Само ще си спестя кашкавала и пармезана, за да не натоварвам ястието с допълнителни калории, и към лука ще прибавя морковче. Благодаря!!!
Иначе рецептата е страхотна!