Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
Вместо вода не е ли по-добре прясно мляко.
12.02.2016 18:04
Госпожа чудо !
Госпожа чудо !
по-малко *,а не по малко :)
01.12.2013 12:46
2
4
1
Анна - Мария
Анна - Мария
Госпожо ваз какво ви интересува как са го написали
03.03.2015 10:07
2
2
Бояна
Бояна
Аз направих моята с 1 литър мляко. 100мл. за разбъркването на нишестето и отделно 800мл., към които прибавих сместа.Накрая оставих 100мл. да потапям бисквитите в него.Стана чудна.
08.02.2013 20:35
3
1
Лора
Лора
Малко допълнение към рецептата. За да не стои суха бисквитената торта, бисквитките при нареждането се потапят в хладка подсладена вода. Внимавайте да не се размекнат. Ред бисквити, ред крем и така до последния пласт. Всичко зависи от големината на съда и колко етажа искате да е тортата. Стандартно са два етажа бисквити и два крем.
16.11.2012 19:21
6
1
Емилия
Емилия
предполагам, че около 800 мл + 200, в които е разтворено нишестето
13.08.2012 15:27
1
1
Зиния
Зиния
Да точно така мила.Нали не му
13.07.2014 15:16
1
Христина
Христина
а какво количество вода ?
09.08.2012 02:51
1
Пламена
Пламена
С вода е защото има различни кремове.Има разлика между нишесте и крем,кремовете се правят с мляко а нишестето може и с вода!
11.07.2012 15:41
Елена
Елена
Защо с вода?
28.04.2012 19:18
3