Аз направих моята с 1 литър мляко. 100мл. за разбъркването на нишестето и отделно 800мл., към които прибавих сместа.Накрая оставих 100мл. да потапям бисквитите в него.Стана чудна.
08.02.2013 20:35
2
1
Лора
Малко допълнение към рецептата. За да не стои суха бисквитената торта, бисквитките при нареждането се потапят в хладка подсладена вода. Внимавайте да не се размекнат. Ред бисквити, ред крем и така до последния пласт. Всичко зависи от големината на съда и колко етажа искате да е тортата. Стандартно са два етажа бисквити и два крем.
16.11.2012 19:21
5
1
Емилия
предполагам, че около 800 мл + 200, в които е разтворено нишестето
13.08.2012 15:27
1
1
Покажи всички подкоментари
Христина
а какво количество вода ?
09.08.2012 02:51
1
Пламена
С вода е защото има различни кремове.Има разлика между нишесте и крем,кремовете се правят с мляко а нишестето може и с вода!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията