Начин на приготвяне
В 500 г прясно мляко разбъркваме 4 пакетчета пудинг ванилия. В тенджера слагаме 700 г захар и останалото 1. 5 л прясно мляко.
Разбъркваме на котлона, докато захарта се разтвори хубаво и млякото заври.
Прибавяме и млякото с пудинга. Разбиваме го хубаво, докато се сгъсти и го махаме от котлона. В тава сипваме малко от крема и редим ред бисквитки, ред крем като завършваме с крем.
Отделяме предварително малко от крема, ако искате да украсите тортата отгоре, и слагаме от шоколадовия пудинг. Разбърква се хубаво.
Изсипвате шоколадовия пудинг отгоре на тортата и започвате да си рисувате.
Поръсвате с кокосовите стърготини и с шарените захарни топчета, слагате в хладилника за 1 нощ, за да стегне.