Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
А аз предпочитам да сложа рагу, което спомага за желирането на пачата.
31.10.2024 18:40
Анонимен
Анонимен
Към крачетата и ушите прибавям половин или цял обезкостен джолан- при чорбата и когато си я правя желирана.
22.10.2024 19:17
Анонимен
Анонимен
Две глави чесън не е ли множко?
30.11.2023 19:12
Потребител#219148
Потребител#219148
Отпенвайте....!!!!!!
18.06.2019 00:31
3
1
Потребител#174258
Потребител#174258
Да, крачета, опашки и уши....Сега я правя. Поуварих ги, отпених и ги изчистих от косъмчета. Сега е в херметика с кромид, черен пипер на зърна и дафинов лист. Морков не сложих, защото сладни. А, сол също сложих...!!! В Буенос Айрес е зима сега, та.....Поздрави...!!!!
24.08.2016 01:39
18
1
1
Анонимен
Анонимен
Супер
09.11.2024 12:11