Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
К К
К К
Вкусно е!
17.05.2016 21:18
6
6
Mi-u
Mi-u
Някой пробвал ли е вместо сода да сложи бакпулвер?
15.02.2014 19:42
9
4
1
Покажи всички подкоментари
Янкова
Янкова
Имам една малка забележка.За да се постигне невероятният резултат ,на който всяка домакиня раз4ита, е нужно този "Бърз сладкиш за кафе" да се пе4е на температура 180 градуса -45 минути в средно голяма форма за кекс.Резултатът е поразителен .Стана невероятно вкусен .Препоръ4вам го горещо .Наистина си заслужава :))
04.10.2013 17:47
5
3
Ния
Ния
слаткишъте много хубав! много вкусен!
05.02.2016 17:29
7
3
Ками
Ками
Ако към тази смес прибавите 2 ябълки обелени и нарязани на кубчета оваляни в брашно и канела,ще останете много приятно изненадани.Успех.
07.12.2013 19:42
12
2
veselina
veselina
харесва ми супер е и е много яко
01.07.2014 19:47
3
2
Валя
Валя
Благодаря за рецептата.Правя го вече няколко пъти и все е сполучлив.Правих го само по рецептата, след това със сини сливи и орехи,после с тиква и стафиди.
04.01.2014 14:41
13
2
Петрова
Петрова
По добре да се допълни чашата с олио (1/2) с прясно мляко или дори с вода . Опитай!
22.02.2016 10:32
13
2
Надя
Надя
содата може да е само 1 ч.л.,иначе мирище гадно.Става и с настъргани ябълки и малко канела,останалото е същото.Това е единственият кекс,който обичам.
11.10.2013 20:24
4
1
Маргарита
Маргарита
В интерес на истината ми се получи "тиклав", според мен недопечен. Посоченото време е малко, може би 35-40 мин.
11.09.2013 16:41
1
асасас
асасас
да
16.11.2012 14:30
ivelina
ivelina
Страхотен сладкиш!
07.09.2012 17:18
1
Ани
Ани
Нямах орехи и вместо тях му сложих нарязани сини сливи.
Стана превъзходен.Много сполучлива рецепта!Препоръчвам!
:)
25.09.2013 23:06
4
ДАРИНА
ДАРИНА
ИЛЮСТРАЦИЯТА НЕ ОТГОВАРЯ НА РЕЦЕПТАТА-ВЕРОЯТНО ОРЕХИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОРЪСЯТ И ОТГОРЕ,НО ПАК НЕ ИЗГЛЕЖДА ТАКА,ЗАЩОТО ТЕ "ПОТЪВАТ"?
13.07.2013 16:36
2
Покажи всички подкоментари
Светлана
Светлана
Много вкусен сладкиш.Браво!
14.07.2013 18:47