Тази рецепта коментираха

Анонимен
Бойчо Николов
Бойчо Николов
По принцип колбасите в пицата се слагат преди кашкавала. За по ефектно някой го слагат отгоре, което е грешка.
16.05.2020 20:01
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Браво на готвачката!
Може да научим италианците как се прави пица.
Защото аз тяхна не е харесвам много..
08.01.2018 14:52
2
Потребител#186302
Потребител#186302
Не ми харесва частта със сиренето и яйцето ,така или иначе има достатъчно кашкавал
14.11.2017 22:15
1
Васил Тодоров
Васил Тодоров
Като чета ми се струва доста добре, утре ще пробваме с жената. :)
06.02.2014 22:24
5
123
123
опитайте някой път, ако нямате много кашкавал, да разбъркате доматеното пюре с малко маргарин и с тази смес намажете блата
07.09.2013 18:30
1
4
Веселия Готвач
Веселия Готвач
Аз лично приготвям пицата по следният начин: разстилам тестото върху намаслена тава.Намазвам тестото с доматеното пюре, настъргвам кашкавал да покрие всичко.После слагам колбас (пиле,шунка, салам и др. по избор),настъргвам с малко сирене, подправям с риган и малко чубрица. Още малко доматено пюре или сок.Най отгоре нареждам гъби или лук нарязани на ситни филийки и пека в предварително загрята фурна на 250 градуса за около 15 мин.
20.01.2012 12:37
7
3
zeican
zeican
Някой ден ще опитам.
23.04.2011 19:30
2
2