Тази рецепта коментираха

Дияна Читарлиева
Дияна Читарлиева
17.10.2016 14:10
Аз преди да прибавя млякото и яйцата запражвам брашното до розово,прибавям разбитите яйца с млякото.и след това разреждам с бульона от пипера..Но аз го правя само на фурна и не заливам пипера,а слагам соса в сосиера и всеки си слага колкото иска,защото не всеки харесва пипера със сос.
7
3
Ivo
Ivo
07.07.2016 13:22
Аз прибавям и няколко смачкани скилидки чесън . А в запръжката малко лют червен пипер.
6
3
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
29.01.2016 16:59
аз слагам и зелени подправки
3
0
Фидел
Фидел
22.02.2014 19:50
бл, на Ефросия направихго )))))))) стана чудесно и пак бл.
7
7
Живка Узунова
Живка Узунова
25.07.2013 14:26
Соса се приготвя от тези продукти,към които добавяме бульона в който са врели пиперките,за да се получи вкусен и гладък.Ако не добавим бульон сместа ще се пресече.
11
4
Васка Трачева
Васка Трачева
25.07.2013 13:34
Този сос аз използвам дълги години тогава,когато пълнените чушки се варят.При варенето се образува ароматично сосч,което застройвам с яйца,брашно,и,ако ви е вкусно,добавяте чер пипер или джоджен.За запечени на фурна пълнени чушки не съм го използвала,но ще опитам!
11
3