Тази рецепта коментираха

Анонимен
Женя
Женя
Рецептата и мидите от снимката нямат нищо общо !!!
01.05.2015 22:19
1
Ммм
Ммм
Страхотна рецепта. Сигурно вече за 10 път я правя!
27.03.2015 16:10
Яна Борисова
Яна Борисова
Галетата се използва при направата на соса за мидите, а не за овалване на мидите.
26.08.2013 11:53
Ирена
Ирена
До Спас, 1 с.л. брашно и галетата и се запържват, след което се разреждат с бульона от варенето на мидите и се приготвя сос.

До г-н/г-жа смешници, както е видно от описанието дафиновия лист се добавя заедно с магданоза, лука, чесъна и останалите подправки (без белия пипер) и се вари заедно с мидите.

26.08.2013 11:28
смешници
смешници
и с дафиновия лист и други...
25.08.2013 17:08
1
Спас
Спас
Само не разбрах какво се прави с галетата
06.07.2012 13:49