Рецептата и мидите от снимката нямат нищо общо !!!
01.05.2015 22:19
1
Ммм
Страхотна рецепта. Сигурно вече за 10 път я правя!
27.03.2015 16:10
Яна Борисова
Галетата се използва при направата на соса за мидите, а не за овалване на мидите.
26.08.2013 11:53
Ирена
До Спас, 1 с.л. брашно и галетата и се запържват, след което се разреждат с бульона от варенето на мидите и се приготвя сос.
До г-н/г-жа смешници, както е видно от описанието дафиновия лист се добавя заедно с магданоза, лука, чесъна и останалите подправки (без белия пипер) и се вари заедно с мидите.
До г-н/г-жа смешници, както е видно от описанието дафиновия лист се добавя заедно с магданоза, лука, чесъна и останалите подправки (без белия пипер) и се вари заедно с мидите.