Лесна за приготвяне и много вкусна. Харесахме я всички. Благодаря.
29.01.2022 12:36
miro
невероятно вкусна е но количеството на продуктите е за 10 членно семейство и тавата трябва да е огромна
10.01.2019 13:20
1
Димитрова
Рецептата е много хубава!А дали е гръцка или българска е все едно,все пак важен е крайния резултат!
24.08.2013 13:21
3
:))
уйойол
02.06.2013 13:15
Гергана
Напротив! Абсолютно идентично с мусака, която съм яла на ов.Крит!!!
Разкош!!!
17.03.2013 15:03
1
1
nepoznata
чудно ми е къде прочетохте че това е гръцка мусака че толкова се възмутихте ха ха
30.06.2012 16:24
1
dani
Ами то никъде не пише, че е гръцка мусака ?
29.09.2011 12:26
kozirog
Това не е гръцка рецепта. Ето рецептата за г-ка мусака. Картофите и патладжаните се нарязват на филиики и всички те по отделно двата зеленчука се изпаряват в зехтин до зачервяване като се слагат вълху салфетка да попие от мазнината, след което се запарява глава лук, докато омекне, прибавя се каймата леко да се запържи, прибавя се една кутия дом.сок или нарязани на кубчета домати докато заври. Прибавя се сол на вкус, чер пипер, задължително риган. След като е вряла сместа 10/15 мин., се дърпа от огъня. В тавичка се подреждат един пласт картофи и патладжани и по средата цялата кайма. Най - отгоре пак картофи и патладжани. Прави се заливка за бешамел(брашно, яйца и прясно мляко направете го по- гъст бешамела). Залива се и се пече до зачервяване за около 30 мин., като се изважда се наръсва с настърган кашкавал или галета и по двата начина се прави. Това е рецептата е от остров Родос. Приятен апетит.
29.09.2011 08:31
1
Таня
Да така е,ама е супер нездравословно и не много вкусно.Яла съм я,а тази тук е много вкусна и патладжанът не се пържи.Кой казал,че като е гръцко е вкусно?Да им имам дебелите гъзове на гъркините с уж вкусните им запържени манджи
04.07.2014 20:09
1
2
stella
Нищо общо с гръцката мусака.
29.08.2011 12:16
Женя Димова
Гръцка мусака не се прави така.
25.03.2011 20:08
1
Tania Todorova
Няма такова ястие в гръцката кухня. мусака с патладжани има, ама не се прави така.
03.02.2011 14:51
ана
Ей, такъв буламач на всичко прилича, само не и на гръцка мусака. А и заглавието на рецептата е такова, сякаш в Гърция съществува и друга мусака, освен с патладжани. Излагация сте голяма.
Разкош!!!