Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
За 1 кг брашно , мисля че трябва да е малко повече водата - 400 или 500 мл
04.03.2016 16:03
2
1
1
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
да толкова ми отиде, но не питай какъв зор беше да оправя тестото...
04.03.2016 17:58
2
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Тая рецепта е объркана! Започнах я и количеството вода за това брашно е прекалено малко, не може да се замени тесто, ръцете ме заболява, а нали трябва меко тесто да стане?!
04.03.2016 15:37
1
Ваня
Ваня
По същия начин и аз правя тестото
12.12.2014 20:52
Михаела
Михаела
Такава е рецептата за баничките от баничарница, майка ми е маистор и това не е никаква дърпана баница и топчетата не са 40 а са 4 и се слага или сода бикарбонат или мая и яицата се слагат в баницата и едно за намазване. А ако искате наложена баница тогава вече може да ги разделите на 12 топки като се редув кора сирене и яйца олио пак кора и т.н. и накрая се залива с яйца и газирана вода и се реже на парчета.
25.11.2013 09:03
4
Гинка Димитрова
Гинка Димитрова
Това на снимката не е дърпана баница.
24.11.2013 22:15
1
ДИАНА
ДИАНА
Слага се сода бикарбонат-1к.л,като се гаси със оцета.Солта е около непълна ч.л.Топчетата трябва да са поне 12.А яйцата се слагат в тестото.А преди да печенето се нарязва на парчета
24.11.2013 20:44
Баничка
Баничка
Мисля, че няма грешка в рецептата - опитвала съм тази баница, тя е от типа на "баничките" от баничарниците - не са бухнали, тестото е друг тип. Все пак не е тутманик. За бройката на топките - много повече от 4 са, незнам точна бройка.
24.11.2013 11:20
2
надя
надя
мисля,че топките са 4.
24.11.2013 09:40
Дарина
Дарина
А мая или сода!
31.10.2013 13:24
Светла
Светла
Снимката не отговаря на написаното в рецептата, а също така за 1кг. брашно 30 мин.не са ли малко за печене.
31.10.2013 11:42
1
Бети
Бети
40 топки или 4 топки по точно
27.05.2012 21:31
Alex
Alex
Не трябват мая или сода.
20.06.2011 11:46
1
1
МП
МП
Не се оставя да втаса, а да почине.
27.02.2011 18:04
2
Teya
Teya
Извинете за моята некомпетентност, не мога да меся тесто, не съм специалист, но не трябва ли да има мая или сода в тестото за да втаса ?
07.01.2011 03:39
1