Тази рецепта коментираха

Анонимен
Vildan Ahmedova
Vildan Ahmedova
Обожавам тези понички, аз бих им добавила кафява захар вместо пудра захар, само че трябва да се добави докато са топли. Стават чудесни
02.08.2016 17:23
няма име
няма име
Бла-бла..ябълкови понички. Просто панирани ябълки...
04.08.2013 13:43
1
31731
31731
На снимката не са американски палачинки! Някои от нас дори са си и правили американски палачинки и имат нагледен пример, че не изглеждат точно така. Тези бухти са една от любимите на семейството ми рецепти:)
10.04.2012 10:00
1
Ема
Ема
Много хубаво, но да сме акуратни- на снимката повече приличат на американски палачинки, гледали сме ги по филмите.
09.04.2012 19:31