Клара и аз ще те контрирам. Дроба специално ,бил той бял или черен го пържа с мас.И знаеш ли защо? Защото дроба става по мек някак си и най най важното не пръска мазнината от олиото..Иначе и аз повечето неща ги пържа с олио..
17.04.2013 21:30
1
КъвармЪ
консумацията на свинска мас е за предпочитане пред растителните мазнини, при липса е по-добре да се избере зехтина, но не слънчогледови, канелени е тп
31.12.2013 05:24
Мишо
о, клара, мисля, че всички автори на рецепти в сайта от тук насетне ще се съобразят с твоето преважно мнение и желание и повече няма да има никакви рецепти с мас!
03.05.2012 10:31
Клара
Мразя свинска мас и изопщо пържените с мазнина ястия. Обичам задушени и с различни сосове. Така че не е по мой вкус.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията