Тази рецепта коментираха

Анонимен
Павел
Павел
По нашия край го правим с много малко вода за в началото после се вари в собствената си мазнина като слагаме малко лук морков черен пипер може и една червена чушка.
02.12.2013 17:30
10
9
Mariq Valeva
Mariq Valeva
Що за глупост е това ???? Класическата курбан чорба се състои от овче месо , вода , сол и яко препенване ( има вече измодерени който добавят лук и аромати - но това е друго - въпрос на вкус )като съотношението на овчето месо " ако е цяла овца " е на 1 кофа месо / 3 кофи вода - ако е по - старо животното , или - 1 кофа месо / 2 кофи вода - ако е по - младо , всеки по - запознат знае , че курбан не става от агне или шиле , най - добре става от по - стара овца или коч ! Тази рецепта не е за класическа курбан чорба , това е някаква супа .
02.12.2013 13:09
135
6
3
Анонимен
Анонимен
Курбан чорба ср прави от овче месо цял овен в голям казан и вода и сол и на тих огън ьащото месото не е крехко и иска много време да ври при постоянно премахване на пяната
21.03.2025 13:07
Анонимен
Анонимен
Това е варено месо.... Не използвайте думата чорба наляво и надясно......
14.10.2023 12:53
1
2
Христо
Христо
Много си права.....
02.04.2015 22:49
30
5