"Лаик в кухнята" е прав, трябва да благодарим на хората, които си правят труда, цялото това знание да достигне до нас. Направих горепосочената супа, с някои поправки - нямах листа целина и сложих ситно настъргана половин глава от целина и чесънът ми беше сух. Но супата стана учудващо вкусна. Ние не сме свикнали на тези подправки, но ако пилето ви е домашна кокошка, канелата и целината убиват силния и малко тежък вкус на варена кокошка. Пробвайте, няма да сбъркате.
25.10.2011 12:39
ЛАИК В КУХНЯТА
Защо никой не благодари или не похвали хората, които полагат труд да споделят своите познания или опит ? В края на краищата, арабите са в толкова много държави и традицийте е нормално да са съвсем различни. Най-лесно е да се отрича и обижда по нашенски.
01.01.2011 20:13
leyla
Тази рецепта не е арабска. Да не е иранска или турска ?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията