Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Катя Енчева
Катя Енчева
По принцип от баба и от мама знам че най - характерната подправка за фасула е джоджен.Всичко друго е по желание.Фасулът е станал българско национално ястие дълго преди гърците да го употребяват.За Северна България го правят запечен в тавичка, а в Южна - като чорба...
03.07.2013 14:03
1
Женя
Женя
Слага се целина за подправка. Мента, магданоз и дафинов лист не. Дафинов лист в Гърция се слага на лещата.
18.09.2011 00:09
катя андреева
катя андреева
Най-вкусният боб, който съм хапвала, приготвен по тази рецепта. Благодаря.
16.09.2011 14:59
дида
дида
По принцип във фасуладата като подправка се слага целина, а когато е запечена във фурна - нарязан магданоз.
12.10.2010 21:59