Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivo
Ivo
Аз го правя с печени чушки . Не ползвам доматен сок, а обелени и нарязани на кубчета домати, с чесън, дафинов лист, 1/2 ч.л.захар ,сол,малко листа от целина, люта чушка /по желание/ пресен магданоз, на края.
27.05.2016 17:06
18
6
Цецка Дулкова
Цецка Дулкова
доматеният сос става чудесен като му се прибави малко оцет и малко захар за да се убие киселината, подходящ е и за пържени тиквички и патладжан, да ви е сладко!
26.08.2013 22:21
20
6
1
Ivo
Ivo
На доматен сос не се прибавя оцет. Доматите са достатъчно кисели
30.06.2016 17:43
29
6
bk2
bk2
любимата ми манджа :), но я правя без оцета и да поври доматения сос около 10-15 минути и накрая слагам скълцания с магданоз и сол чесън. Тъй като съм любител на лютивото, я правя и във вариант само с люти чушлета, който яде лютиво да опита, страхотно е, а ако похапвате и сиренце успоредно с това... мммм нямам думи :)
21.08.2013 09:10
32
3
anka
anka
И поръсено с босилек...
14.08.2013 23:08
15
5
павлина
павлина
ЛЮБИМОТО МИ ЯСТИЕ.МОЖЕ ОТГОРЕ ДА СЕ СЛОЖАТ МАСЛИНИ.
16.06.2012 17:47
4
4
Мирела
Мирела
Аз слагам един вестник отгоре,да не пръскат,защото иначе печката ми става мазало.И когато да ги обръщам ,спирам за малко газта,са поутихне пърженето.Страхотни са. Лятна манджичка, и мъжо я обожава, дори само така опържени в олио без сос,само посолени.То в тия жеги аман от месища....
15.06.2012 13:49
6
1
Ivo
Ivo
Сосът правя в дълбока тенджера под капак , именно за да не пръска на всякъде
30.06.2016 17:44
3
Ива
Ива
С тази рецепта съм отраснала, баба ми я правеше много често и е страхотна. Става и с печени чушки.
25.09.2011 23:51
6
cuculina
cuculina
Ще го пробвам, но без оцет.
25.09.2011 13:32
4
Lina Mari
Lina Mari
Години липсвам от България,
липсва ми бълг.кухня,
но това ще го опитам, изглежда вкусно.
26.07.2011 06:13
3