Тази рецепта коментираха

Анонимен
мам
мам
"От сместа оформяме три големи топки" Тъй като на снимката има около 12 топки, това ще рече ли,че трябва да използваме 12 яйца?
04.08.2013 14:51
1
Покажи всички подкоментари
Иванова
Иванова
Поразрових се из различни кулинарни източници.Рецептата е такава.Явно е нещо ,с което се набляга на яйцата и няма общо с нашите представи за тестена закуска.
02.08.2013 13:09
досада
досада
Направо не знам на тези хора как не им омръзна да обясняват, че снимките са само за илюстрация. Ако авторът на рецептата си е направил труда да я снима и да качи снимката - добре. Иначе ...
15.07.2013 11:45
...
...
В рецептата има ванилия, пък на снимката нещата /даже не зная как да ги нарека/, са поръсени с нещо като магданоз.
14.07.2013 16:36
Sfetulia
Sfetulia
Стемари, не е "плюене", а са логични въпроси. Все пак преди да се захване с приготвянето на непозната рецепта, на човек му е необходимо да разбере кое?, как?, защо?... Все пак хранителните продукти струват пари.
13.07.2013 14:12
Мариана В.
Мариана В.
Невероятно колко много енергия хабят някои отегчени домакини в плюене, вместо да запретнат ръкави и да се опитат да сготвят. Семейството ми от години приготвя тази класическа австрийска закуска, а децата направо я обожават.
12.07.2013 16:56
Катя Енчева
Катя Енчева
Не ми е ясно от 3 яйца, 1 суп. л. брашно и 2 л. захар какво тесто може да се получи - ами четете ги тия глупости преди да ги публикувате...
12.07.2013 16:34
Sfetulia
Sfetulia
Не ми стана ясно защо се казват варенки, а никъде в рецептата не видях да се споменава варене. Това на снимката прословутите варенки ли са?
12.07.2013 16:16