Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Навсякъде както и тук в тази рецепта се казва варете или гответе до готовност.
Готовност но се предполага че рецептите ще се пробват от хора като мен които освен пържени яйца друго не са си готвили.
Точно това неуточненото, да се готви до готовност е най важното време за мен и предполагам за много други хора които ще готвят за сефте.
Моля посочете време или поне приблизителното за варенето на месото, и най важното време след фидето до готовноста на супата.
Иначе ви благодаря за рецептата, нямам търпение да я пробвам..след като разбера целия тайминг на отделните процеси разбира се.
Поздрави на всички от Ст. Загора
01.02.2023 01:15
1
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Здравейте, може да погледнете времето на приготвяне - около 40-50 минути трябва да са достатъчни, за да се свари цялата супа. Пилешките бутчета може да ги опитвате с помощта на вилица - когато месото започне да се отделя от кокала, най-добре е да ги извадите и обезкостите. В момента, в който сложите фидето, супата трябва да е готова, защото то се сварява бързо - следвайте указанията на пакета, но 5-7 минути обикновено са му напълно достатъчни. Поздрави и споделете резултата с нас :)
14.02.2023 12:22