Тази рецепта коментираха

Анонимен
Инна
Инна
рецептата е много добра, по въпроса за грамотността на авторката, не съм сигурна дали жената е неграмотна ( всеки може да допусне неволно правописна грешка), а по ми е чудно Силве ти от какви комплекси страдаш и тук ли е мястото да си изказваш мненията за граматиката (помагало.ком) и то когато никой не ти го е искал ? Как може да има такива хора не ми го побира акъла, жалко за което :)
02.08.2013 17:46
2
2
silvia
silvia
Пише се загряТа фурна, много неграмотна авторката. Колко ли е добра рецептата, в такъв случай?
02.08.2013 07:47
1
12
ИскамХубаваХрана
ИскамХубаваХрана
Както виждате, на снимката тези сладки или солени закуски са печени във форми за мъфини, така че и рецептата може изобщо да не е такава. Определено тези неща от снимката имат и яйце. Всеки си пише каквото му дойде на акъла
01.08.2013 16:49
2
1
Джули
Джули
Към тестото прибавих едно яйце ,станаха превасходни.
14.07.2013 14:10
2
1
Пристрастена
Пристрастена
Варненци им викаме Добруджанки и се правят сьс сирене,като брашното се пресява с един бакпулвер вместо содата и се губи неприятният аромат които тя придава на тестото.
13.07.2013 22:49
4