Свинска супа с аспержи и зелен фасул

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
326
292
06/03/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 146
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на кубчета месо се слага в студена вода и се вари на умерен огън. Когато водата заври, се прибавя сол на вкус.

Слагат се нарязаните лук, зелен фасул и аспержи.

Готовата супа се сгъстява с препърженото в кравето масло брашно.

Подправя се с лимонов сок и счукания чесън и се поръсва с нарязан на ситно копър.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар