Панирана мерлуза на фурна

03/12/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 488
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата мерлуза се овкусяват със сол, черен пипер, накълцан пресен магданоз и се поливат с лимонов сок.

оставят се в хладилник за половин час. След това всяко филе се овалва в малко брашно, разбити яйца и смес от галета и овесени трици.

Филетата се подреждат внимателно върху тава с хартия за печене и се пекат в умерено загряна фурна до апетитен загар. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар