Домашни питки

14/09/2012
Яница
отЯницаНовак
"Вкусът на домашно приготвени питки можем да усетим не през една, не през две, а през цели три врати "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции12-14 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 928
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичко се замесва в едно доста меко тесто, като маята се разтваря предварително в малко водичка и щипка захар.

Добавяйки останалите продукти се омесва тестото. Прави се на питки, големи колкото едно юмруче.

Нареждат в намазнена тавичка и се оставят в топло помещение за около час и половина.

Пекат се на умерена фурна.

Сервират се топли. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Роси
Роси
24.09.2013 07:37
абсолютно никаква сол ли няма този хляб ?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв