Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Сачове»Свинско филе с мариновани гъбки

Свинско филе с мариновани гъбки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Свинско филе с мариновани гъбки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3

Необходими продукти

  • свинско филе - 400 г
  • лук - 1 глава
  • домати - 1 бр.
  • гъби - 200 г мариновани
  • чушки - 2 бр. зелени
  • тиквички - 1 бр.
  • маслини - 8 - 10 бр.
  • кашкавал
  • горчица
  • соев сос
  • зехтин
  • черен пипер
  • олио - за сача
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на жулиени, намажете го със зехтин и го сложете в загрятия намасле сач. Запечете за 2-3 минутки или докато промени цвета си, като непрекъснато разбърквате.

Добавете нарязаните лук, чушки, тиквичка и гъби, разбъркайте добре.

Гответе до полуготовност на продуктите, ако е необходимо, сипете още зехтин.

Овкусете сача със сол и пипер, прибавете маслините, малко соев сос и горчица.

След още около 2-3 минутки поръсете с настърган кашкавал и свалете от огъня.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: