Раци с вино

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k323k
Раци с вино
28/08/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
12 бр.

Необходими Продукти

  • раци - към 12 броя
  • лук - 2 глави
  • моркови - 1 брой
  • вино - към 150 мл
  • сол
  • черен пипер
  • мазнина - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте раците с вода, колкото да се покрият. Сложете ги да се сварят, но не напълно, след което ги отцедете.

Успоредно с това загрейте малко мазнина и запържете скълцаните моркови и лук.

Разредете соса с виното, овкусете с подправки и сложете раците в соса.

Оставете ястието да се задушава, докато раците се зачервят добре.

Рейтинг

4.2
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: