Начин на приготвяне
Смесете в купа захарта, солта и маслото. Долейте топлото мляко и хубаво разбъркайте, докато маслото се стопи.
Прибавете предварително разбитото яйце, ванилията, пресятото брашно и маята. Добре омесете тестото и го разделете на 2 еднакви топки. Едната размесете с какаото.
Всяка топка разделете на 4 по-малки топки. Разточват се една бяла и една кафява топка тънко и се слагат една върху друга.
Разточват се леко с точилката и се завиват на стегнато руло. Рулото се реже на бисквитки, които се подреждат в тава с хартия за печене.
Така се действа и с останалите листове. Изпечете двуцветните бисквити в умерено загряна фурна до лек загар. По желание в тестото може да добавите натрошени ядки или семена.