Начин на приготвяне
Маслото се разбива на пухкава пяна с пудрата захар. Добавя се жълтъкът и пресятото предварително брашно. Сместа се разбива добре и се разделя на две части в отделни купи.
В едната се сипва какаото, а в другата - ванилията. Разбъркват се добре, покриват се с фолио и се оставят в хладилник за половин час.
Охладените теста се разточват на правоъгълни блатове с еднаква големина и се слагат едно върху друго, като преди това се намазват с млякото, за да се споят.
Навиват се по дължина и полученото руло се увива във фолио и се оставя за още половин час в хладилник.
След като се охлади, рулото се нарязва на филийки, които се нареждат на разстояние една от друга в тава, покрита с хартия за печене.
Пекат се 25 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.