ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Паниран свински език

Паниран свински език

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
25/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Най-любимото ни мезе за бира, което свършва даже преди нея!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте свинския език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.

Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.

Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.

Рейтинг

4.8
510
40
31
20
10
Дай твоята оценка: