Лешников крем за торта

22/08/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо30 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 449
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете лешниците на фина паста.

Натрошете шоколада и го сложете заедно с маслото да се разтопи. Снемете го от котлона и го бъркайте, докато се охлади.

Към него разбийте крема сиренето, ликьора и лешниковата паста.

Отделно разбийте сметаната на пухкав сняг и я объркайте внимателно към целия крем.

Използвайте лешниковия крем за слепване и покриване на торти и сладкиши. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар