Кекс с конфитюр

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
316
5
789
28/09/2017
"Знаете, че не може да му устоите, дори не бива да се опитвате "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 595
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцето със захарта и добавете олиото на тънка струйка. Разбийте и прибавете конфитюра, който предварително сте разбъркали с млякото или настъргани ябълки, ако предпочитате тях.

Финално добавете пресятото брашно със содата, канелата и орехите. Количеството на брашното е докато получите нормалната гъстота на кексово тесто.

Прехвърлете сместа в намазнена и набрашнена кексова форма и го изпечете в умерено загряна на 180 градуса фурна.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар