Миш-маш на фурна

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
126
146
31/07/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 667
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настърганите или пасирани домати сипете в подмазнена тава.

Сложете ги да се пекат и щом сосът заври, добавете обелените нарязаните печени чушки, чесъна, подправките на вкус и още малко олио.

Разбъркайте всичко и сложете миш-маша да се пече отново.

Пече се, докато водата изври. Когато това стане разбъркайте намачканото сирене с яйцата и ги добавете към миш-маша.

Запечете за още няколко минути, докато яйцата се сготвят. Поднесете миш-маша на фурна поръсен с малко магданоз.

По същия начин миш-машът на фурна може да се приготви и в гювечета.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар