Миш-маш на фурна

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
343
50
858
31/07/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 514
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настърганите или пасирани домати сипете в подмазнена тава.

Сложете ги да се пекат и щом сосът заври, добавете обелените нарязаните печени чушки, чесъна, подправките на вкус и още малко олио.

Разбъркайте всичко и сложете миш-маша да се пече отново.

Пече се, докато водата изври. Когато това стане разбъркайте намачканото сирене с яйцата и ги добавете към миш-маша.

Запечете за още няколко минути, докато яйцата се сготвят. Поднесете миш-маша на фурна поръсен с малко магданоз.

По същия начин миш-машът на фурна може да се приготви и в гювечета.

Бамбукови бъркалки на поставка 4 бр-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукови бъркалки на поставка 4 бр
6.50 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Задължителен комплект за всеки дом - 4 бамбукови бъркали, поставени в красива бамбукова поставка. Бъркалките са различни, необходими на всяка домакиня за готвене на любими гозби.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар