Панирано пилешко със сметана

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
1
8101
23/09/2017
"Това е от онези ястия, които не можеш да спреш да ядеш и искаш още и още "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо955
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете бялото месо от костите на пилето внимателно, след което го нарежете на тънки филийки и го посолете.

Всяко парче пилешко намажете в средата със сметана и навийте на руло. Забодете с клечки за зъби, за да се задържат.

Така приготвените рулца потапяйте в брашно, яйца и галета и запържете в сгорещена мазнина, докато се зачервят равномерно.

Поднесете пилешките рулца топли със сос от загрята сметана.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар