Панирано пилешко със сметана

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
319
5
809
23/09/2017
"Това е от онези ястия, които не можеш да спреш да ядеш и искаш още и още "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 087
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Панирано Пиле

Начин на приготвяне

Отделете бялото месо от костите на пилето внимателно, след което го нарежете на тънки филийки и го посолете.

Всяко парче пилешко намажете в средата със сметана и навийте на руло. Забодете с клечки за зъби, за да се задържат.

Така приготвените рулца потапяйте в брашно, яйца и галета и запържете в сгорещена мазнина, докато се зачервят равномерно.

Поднесете пилешките рулца топли със сос от загрята сметана.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар