Лют сос с месо

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
310
288
09/09/2017
"Едни добавят сос към месото, ние добавяме месо към соса и ни се получи супер вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо316
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на малки късчета и го изпържете в незалепващ тиган в собствената му мазнина (не е необходимо да добавяте още мазнина).

Прибавете ситно нарязаните чесън и лук. Малко по-късно добавете нарязаната на ситно люта чушка и нарязаните на парченца домати.

Посолете на вкус соса и го задушете за около 20-тина минути на тих огън. Поднесете със спагети по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар