Лучен сос Роберт

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15030
05/09/2017
"Изключително подходящ сос за печено свинско!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 059
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука и го запържете в сгорещеното масло. Прибавете брашното, разбъркайте и го запържете и него.

Постепенно разреждайте сместа с бульона. Овкусете соса с дафиновия лист, черен пипер и сол на вкус.

Варете на слаб огън до сгъстяване. Преди поднасянето махнете дафиновия лист, а сосът разбъркайте с горчицата.

Сосът е изключително подходящ за печено свинско.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар