Провансалски дип

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714098
29/08/2017
"Изтънчен и ароматен, като скъп френски парфюм "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо352
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежетете маслините и ги пасирайте заедно със съдържанието на консервата аншоа, каперсите и чесъна.

Овкусете с черен пипер и сол, ако е необходимо. Разбийте полученото пюре, като добавяйте на тънка струйка зехтина.

Добавете рома и разбъркайте дипа.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар