Картофени тиганици по немска рецепта

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
272
5
784
20/08/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 413
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • картофи - 6 средно големи
  • прясно мляко - 300 мл
  • олио - 60 г
  • яйца - 3 бр.
  • индийско орехче - прясно настъргано
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги сварете в подсолена вода, докато омекнат.

Пасирайте ги заедно с млякото, жълтъците, индийското орехче.

След това объркайте с разбитите на сняг белтъци.

Загрейте олио в тиган, гребвайте от сместа с лъжица и изпържете тиганиците.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар