Пълнени камби с грозде и моркови

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
428
374
24/10/2012
Приготвяне150 мин.
Готвене30 мин.
Общо180 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 989
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Камби

Начин на приготвяне

Варим зеленият фасул на пара със сол до омекване. Настъргваме морковите. Карфиолът накъсваме и попарваме с подсолена вода.

Камбите почистваме и ги пълним с моркови, фасул и едно зърно бяло грозде. Покрива се отгоре с китка карфиол.

Нареждаме ги с отворите на горе и заливаме с изстиналата течност от оцета, олиото, дафиновите листа, черния пипер, бахара и солта.

Двойна затварачка за буркани като от едно време
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойна затварачка за буркани като от едно време
13.50 лв.
Виж ››

Практична и лесна за употреба затварачка за буркани с удобна двойна дръжка, пръв помощник при приготвянето на зимнина.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Силвия
Силвия
31.01.2016 19:47
Тази рецепта с пълнените камби може да е чудесна,но в случая,бурканчето,което е на снимката,е пълнени малки чушлета-камби с риба тон,и др. съставки.Работила съм го доста време,и мога да позная,какво има във вазетката.Нарича се-ПЕПЕРОНДЖИНО КОМ ТОНО........Мога да Ви изпратя рецептата.
0
0